Roadmovies bij Lingefilm

geldermalsen • LingeFilm presenteert op vrijdag 4 december om 18:00 uur en 20:30 uur én op woensdag 9 december vanaf 20:00 uur het drama 'Sweet Thing'.

Alexandre Rockwell laat met Sweet Thing zien dat je als onafhankelijke filmer iets heel moois kan maken. Opnieuw geeft hij zijn eigen kinderen de hoofdrollen in zijn film. Billie en Nico groeien op in een tamelijk ontwricht gezin.


Op zaterdag 5 december om 18:00 uur en 20:30 uur, zondag 6 december vanaf 20:00 uur en dinsdagmiddag 8 december vanaf 14:30 uur draait de komedie 'Antoinette dans les Cévennes' bij LingeFilm in De Pluk in Geldermalsen. Met deze film blijft LingeFilm in de sfeer van een roadmovie. Alleen nu in het Frans, met een berg humor, een overspelige man en zijn maîtresse op een ezel. Lerares Antoinete heeft een relatie met de getrouwde Vladimir. Op een dag vertelt Vladimir dat hij op vakantie gaat naar de Cévennes met zijn gezin. Maar dat gaat er bij Antoinette niet in: ze boekt een wandelvakantie op hetzelfde moment en in diezelfde Cévennes.


q www.lingefilm.nl