• Soeraya is vol enthousiasme gestart met haar studio.
• Soeraya is vol enthousiasme gestart met haar studio.

Bali Beach Studio nu van Soeraya

leerdam • De Bali Beach Studio in de Nieuwstraat 11 in Leerdam, is per 1 oktober in handen van een nieuwe eigenaresse: Soeraya van der Linden.

Soeraya is sinds 2016 als zelfstandig kapster werkzaam in Leerdam, en heeft een eigen kapsalon. Toen zich de mogelijkheid voor deed om naast de kapsalon ook een zonnestudio annex slender studio over te nemen was dit iets dat haar hart sneller deed kloppen.

Wat voor een zonnestudio heel erg belangrijk is, is de hygiëne. Daarom heeft Soeraya ook besloten om het reinigen van de zonnebanken na iedere klant zelf uit te voeren en dit niet aan de klant over te laten. Op dit moment staan er negen zonnebanken in de studio, waaronder vijf banken van Ergoline. Deze banken variëren van een zonnebank voor een beginnend zonner tot en met een zonnebank voor iemand die geregeld gebruik maakt van de zonnebanken. De droom van Soeraya is om in de toekomst de beginnersbanken te laten vervangen door Ergoline banken. Naast de 'standaard' banken beschikt de zonnestudio ook over een staande bank, een bank waarin je kunt zitten en alleen de bovenzijde van je lichaam een mooie tint krijgt en een bank met een open gezichtsdeel voor mensen met claustrofobie. Naast de zonnebanken heeft de zonnestudio ook een ruimte voor mensen om te slenderen. Slenderen is het bewegen van delen van het lichaam zonder hier fysieke kracht voor te gebruiken. Door motorisch aangedreven banken worden delen van het lichaam ondersteund bij het bewegen waardoor zelfs mensen met bijvoorbeeld reumatische klachten hierop kunnen sporten.

Meer informatie is te vinden op www.balibeachstudio.nl of bel met 0345-616015.