Meldingen via Avri-app

west betuwe • Een omgevallen boom, losse stoeptegel of kapotte lantaarnpaal melden bij de gemeente West Betuwe? Vanaf 1 december heeft West Betuwe een andere systeem.

Melden blijft mogelijk via 0345–728802 of www.westbetuwe.nl/melden. In de loop van december kan dat tevens via de Avri-app. Deze is dan beschikbaar in de Google Play Store of App Store. De oude app MijnGemeente kan per 1 december van de telefoon verwijderd worden. Inwoners geven op een eenvoudige manier meldingen door. Vooralsnog kan dat telefonisch en via de gemeentelijke website. In de loop van december kan dat ook via de Avri-app. Die app draait op IOS en Android. Zo geeft kan een melding in een paar simpele stappen doorgegeven worden. Na het indienen komt de melding bij de gemeente West Betuwe terecht. Die vervolgens aan de slag gaan om het gemelde probleem op te lossen.

Het oude systeem van de gemeente West Betuwe voldeed niet geheel aan de behoeften. Zowel voor inwoners als voor de gemeente. Daarom werd er gezocht naar een andere oplossing. Al snel kwam West Betuwe uit bij de applicatie van Avri. Veel gemeenten in Rivierenland maken reeds gebruik van dat systeem. Waaronder gemeenten Tiel en Zaltbommel. Doordat veel gemeenten er gebruik van maken, is er meer doorontwikkeling en is het financieel aantrekkelijker.