Zonder ruzie de feestdagen door

regio • De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van het jaar waarop families samenkomen. Maar wat nou, als er sprake is van een familieconflict? Vormen de feestdagen eerder een bron van zorg dan van vreugde? En wilt u eindelijk een einde maken aan dat slepende conflict? Mediation kan dan een oplossing zijn.
Christina Hosman (Christina Hosman Mediation in Leerdam) en Jelle Hoppenbrouwers (Let’s Mediate in Rhenoy) bieden gratis mediation sessies aan. Zij begeleiden mensen bij een eerste gesprek met elkaar. Dit gesprek is informeel, geheel vrijblijvend en vertrouwelijk. De gratis sessies vinden plaats op elke vrijdag tussen 27 november en 18 december 2020. Aanmelden kan via de website www.hosmanmediation.nl of www.letsmediate.nl.


De vaasjes zijn klaar

regio • Marco Lopulalan is druk geweest in Zaandam. Samen met zijn oud-leerling Ziggy Spronk heeft hij namelijk 200 oranjevaasjes geblazen. Deze brengt hij uit ter ere van de 50ste verjaardag van Koningin Maxima. Maar dat is niet het enige wat hij gaat doen! Als zelfstandig ondernemer maakt hij glazen voor waterschappen maar ook mooie objecten naar eigen ontwerp.
Aankomend weekend, zaterdag 28 en zondag 29 november, maakt hij van zijn woonkamer een galerie. Wie naar zijn werk wil komen kijken kan zich aanmelden via de website www.marcolopulalan.nl en een tijdslot reserveren. Het Oranjevaasje is dan in het echt te bewonderen.


Workshop aandacht bij je taak houden

gellicum • Via Zoom houdt Lotus op de Linge vrijdag 27 november vanaf 15:00 uur de workshop 'Aandacht bij je taak houden'. In deze praktische en actieve online workshop wordt met behulp van technieken uit Tijdsurfen en Mindfulness onderzoeken geoefend wat er nodig is om de aandacht bij een taak te houden. Meer informatie, ook over andere workshops die worden gehouden, via www.LotusOpDeLinge.nl, info@lotusopdelinge.nl of 06-22118085.