• Da Vinci college houdt online een open dag.
• Da Vinci college houdt online een open dag. Foto: Arjan van der Vegt

Online Open Dag Da Vinci College

regio • Het Da Vinci College houdt een open dag. Niet fysiek, maar digitaal. Op zaterdag 21 november van 10:00 tot 14.00 uur wordt de Online Open Dag van het Da Vinci College gehouden.

In gesprek met studenten, docenten of loopbaanadviseurs kunnen belangstellenden meer te weten komen over de MBO-opleidingen. Ook kunnen geïnteresseerden kennis maken met bedrijven, dit om werken en studeren te combineren.


Het Da Vinci College is best groot, maar door kleinschalige lesgebouwen, merken studenten daar niet zo veel van.


“Wat je wél merkt is dat je leert door te doen; want we werken veel samen met bedrijven en organisaties uit de regio. En bieden we jou de juiste begeleiding bij de dingen die je nodig hebt. Op de momenten dat je het nodig hebt”, aldus het Da Vinci College.


Anders dan vmbo

Het middelbaar beroepsonderwijs is anders dan het vmbo. Je leert in het mbo echt voor een beroep. Daarom werkt het Da Vinci College we nauw samen met bedrijven. Zowel schoolgaan als leren in de praktijk zijn allebei mogelijk: voltijd of deeltijd studeren. Bij voltijd studeer je vier tot vijf dagen per week en bij een deeltijdopleiding werk je en daarnaast studeer je een dag per week.


Het Da Vinci College biedt veel opleidingen aan. Het zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4.

Ook niveau 1 wordt op het Da Vinci College aangeboden. Dit zijn de startopleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist.


Da Vinci College is te vinden op 18 verschillende locaties, met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Oud-Beijerland, Wijk en Aalburg en Zwijndrecht.


Voor meer informatie of aanmelding:


q www.davinci-open.nl