Pleegzorg De Rading

regio • In de eerste week van november werd de Week van de Pleegzorg gehouden. Pleegzorg Nederland vroeg samen met De Rading Pleegzorg tijdens die week, maar nu nog steeds, aandacht voor kinderen die geen stabiele en veilige thuissituatie hebben. Want voor een passende plek, voor elk kind, zijn meer mensen nodig. Ook pleegzorgorganisatie De Rading doet in de gemeente Vijfheerenlanden een dringende oproep aan mensen om vooral nu hun hart en huis open te stellen.

Tijdens een online informatieavond op donderdag 12 november komen verschillende facetten van pleegzorg aan bod. Een ervaren pleegouder vertelt over de dagelijks praktijk en beantwoordt graag vragen van deelnemers. Meer informatie en aanmelden via:

q www.rading.nl/agenda


Online kerkdienst over ‘Lover or Loser’

meerkerk • Op zondagavond 15 november aanstaande wordt vanuit de Ichthuskerk in Meerkerk een online kerkdienst uitgezonden met het thema: Lover or Loser.

De spreker Bernard Renooij neemt de kijkers vanaf 18.30 uur mee in de vraag: hoe kijkt God naar jou en jij naar God? De dienst wordt ingevuld met zang en muziek en online uitgezonden. De YouTube-link wordt op 15 november gedeeld via Facebook, Instagram en www.ichthusweb.nl.


Vuren verlengt met Rick Kolff

vuren • VV Vuren heeft het contract met hoofdtrainer Rick Kolff met een jaar verlengd. Kolff is bij de zaterdagderdeklasser aan zijn eerste klus als hoofdtrainer bezig. De start van Vuren in 3C -voor de lockdown- was verrassend: de witzwarten staan met 4-8 derde, op slechts één punt achterstand van de koplopers Hardinxveld en Schelluinen.
Eerder was Kolff jeugdtrainer bij onder meer WSC in Waalwijk en assistent-trainer bij Sleeuwijk. Als voetballer kwam de Werkendammer uit voor Kozakken Boys, DFS Opheusden en Sleeuwijk.