Laatste kans zakelijk glasvezel in VHL

vijfheerenlanden • Nog iets meer dan een week en dan verstrijkt de deadline voor zakelijk glasvezel voor de geselecteerde bedrijventerreinen in Vijfheerenlanden.

De ondernemers hebben nog tot 22 november 2020 om zich in te schrijven voor zakelijk glasvezelinternet. Als 35 procent van de ondernemers zich inschrijft, wordt er glasvezel aangelegd. Een zakelijk glasvezelnetwerk draagt positief bij in het nog aantrekkelijker maken van deze bedrijventerreinen. Met als gevolg dat meer ondernemingen zich er willen vestigen.

Het enthousiasme voor glasvezelinternet is groot in het gebied. In de gemeente wordt momenteel door DELTA Fiber Netwerk al volop glasvezel aangelegd voor de bewoners. Voor ondernemers is dit de laatste kans om zich aan te melden zodat het netwerk kan uitbreiden naar de bedrijventerreinen. Ondanks dat het initiatief erg positief ontvangen wordt en er al veel aanmeldingen zijn, is het benodigde percentage nog niet gehaald.

Het glasvezel van DELTA Fiber Netwerk is een ‘open netwerk'. Dat houdt in dat meerdere telecomaanbieders hun diensten over het netwerk kunnen aanbieden. Naast landelijke partijen als DELTA Zakelijk kunnen ondernemers ook kiezen voor een telecomaanbieder uit de regio.


DELTA Fiber Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op supersnel glasvezelinternet. Als topspeler in de markt bieden zij al internet sinds 1981 en glasvezel internet sinds 2006. Eerder hebben zij onder de naam Glasvezel Buitenaf een succesvolle campagne gevoerd voor glasvezel in het buitengebied, verschillende dorpen en in de gemeente Vijfheerenlanden.


q gavoorglasvezel.nl/zakelijk