• In de regio Lek en Merwede werden 539 clubs aangemeld.
• In de regio Lek en Merwede werden 539 clubs aangemeld.

539 aanmeldingen ClubSupport

regio • De afgelopen weken hebben vele inwoners in het werkgebied van Rabobank Lek en Merwede gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen.

Via Rabo ClubSupport zijn er bijna 540 bestedingsdoelen opgegeven door lokale verenigingen voor ondersteuning en stemden Rabobank-leden vervolgens op welke doelen daadwerkelijk ondersteund moeten worden met kennis, netwerk en financiële middelen. Uit een recent Rabobank-onderzoek blijkt dat het Nederlandse verenigingsleven bijdraagt aan sociaal welzijn, maar dat dit wel onder druk staat door corona. Zeker nu de maatregelen nog meer zijn aangescherpt komt de ondersteuning voor deze verenigingen uit Lek en Merwede dus als geroepen.

Om het verenigingsleven in stand te houden konden verenigingen de afgelopen maanden bestedingsdoelen voor hun club of vereniging opgeven om ondersteund te worden door de Rabobank op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Vervolgens stemden Rabobank-leden op welke doelen daadwerkelijk ondersteuning moeten krijgen. 539 verenigingen uit de regio krijgen vanuit Rabo ClubSupport dit jaar ondersteuning.


Via Rabo ClubSupport kunnen clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar hebben zich landelijk meer dan 30.000 clubs opgegeven, dat zijn er bijna de helft meer dan in 2019.Tot en met 25 oktober konden Rabobank-leden via de Rabo App stemmen op hun favoriete club of vereniging. Deze week zijn de stemmen geteld en de resultaten worden begin november bekendgemaakt.


q Rabobank.nl/clubsupport