De Snuffelkelder

everdingen • De dagen worden langer en buiten kan het guur zijn. De herfst is aangebroken en het is weer tijd om het huis gezelliger te maken. Kom daarom eens shoppen in 'de Snuffelkelder'. De Snuffelkelder aan de Kweldam 15A in Everdingen is komende zaterdag 31 oktober open van 10:00 tot 13:00 uur.


Politieke avond SGP-jongeren

regio • SGP-Jongeren Vijfheerenlanden houdt vrijdag 30 oktober een avond met Amerikadeskundige Riekelt Pasterkamp over de Amerikaanse verkiezingen onder de titel: ‘Four more Years – vloek of zegen?’ De hele wereld heeft er een mening over, maar alleen Amerikaanse burgers mogen op 3 november een nieuwe president van de Verenigde Staten kiezen. Twee oudere heren zijn in de race voor het ‘machtigste ambt ter wereld’: de zittende president Donald Trump (74, Republikein) en zijn Democratische uitdager Joe Biden (77).
SGP-Jongeren had deze avond graag fysiek willen houden, maar vanwege corona zal de avond online te volgen zijn via het hiervoor speciaal opgezette YouTube-kanaal. Voor de laatste informatie rond deze avond is het goed om de website van SGP Vijfheerenlanden in de gaten te houden. Of kijk op het Facebook of Instagram account van SGP-Jongeren Vijfheerenlanden. De avond begint om 19:30. Tijdens het tweede gedeelte van de avond is er ook interactie met de mensen thuis.

q vijfheerenlanden.sgp.nl