Afbeelding

Polar

, een 12-jarige seniorkat, denkt er nog lang niet aan om het rustiger aan te gaan doen. Hij is graag nog elke dag buiten bezig met muizen de stuipen op het lijf te jagen. Dit werk geeft hem veel voldoening en hij hoopt dit ook op zijn nieuwe adres te kunnen blijven doen. Polar heeft een vriendelijk karakter, maar hele knuffelsessies daar loopt hij niet heel warm voor.
Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.

Nog altijd geen Freerunning trainer

asperen • Turnvereniging WHV uit Asperen zoekt al maanden een nieuwe Freerunning trainer voor haar twee groepen. Aanvankelijk had WHV vorig jaar alleen een groep van 9-12 jaar, maar er was ook een tweede groep gestart van 6-8 jaar. Trainers zijn echter schaars en de groepen liggen nu al enige tijd stil, tot verdriet van de kinderen en hun ouders. Voorzitter Olaf van Arkel heeft ook contact met SamenDoen, de combinatiefunctionarissen van West-Betuwe en met sportformateur Gillian Franje gehad. "Bij Freerunning zie je een specifieke doelgroep van jongens en meisjes die niet zonder meer voor andere sporten kiezen. Het is een combinatie van stoer en beheersing. Juist die beheersing vraagt om gediplomeerde trainers. Ik hoop dat er mensen zijn die, wellicht met bijscholing, deze mooie sport willen oppakken." Wie interesse heeft, meer informatie via: info@whv-asperen.nl.