LingeFilm is er ook tijdens de herfstvakantie

geldermalsen • Bij LingeFilm in De Pluk in Geldermalsen zijn tijdens de herfstvakantie diverse films te zien.

Op vrijdag 16 oktober (18:00 uur en 20:30 uur) en op woensdag 21 oktober (20:00 uur) draait LingeFilm het indie-drama 'The Last Black Man in San Francisco'. Hoofdpersoon Jimmie is geobsedeerd door een prachtig Victoriaans huis in een historische wijk van San Francisco. Ooit was het huis van zijn ouders en hij is er opgegroeid. Als de huidige huurders van het huis moeten vertrekken, grijpen Jimmie en zijn beste vriend Mont hun kans en gaan het kraken, vastbesloten nooit meer weg te gaan.


Op zondag 18 oktober (18:00 uur) en op dinsdag 20 oktober (14:30 uur) wordt bij LingeFilm het feelgood-drama 'Love Sarah' gedraaid. Sarah overlijdt door een verkeersongeluk, vlak voordat ze haar banketbakkerij zou openen. Maar haar moeder, haar dochter en haar beste vriendin openen de winkel tóch. Moeder, dochter en vriendin hebben elkaar jaren niet gezien: hun onderlinge verstandhouding was kil en heeft een beetje tijd nodig om te groeien.


Op woensdag 21 oktober (14:30 uur) staat voor jong en oud de film 'Lassie' geprogrammeerd. Als Florian moet verhuizen, mag Lassie niet mee. De vader van Florian vindt voor Lassie bij Priscilla een nieuw tehuis. Florian is zo verdrietig, want Lassie is zíjn hond, hij wil zelf voor hem zorgen. Lassie raakt zelfs zoek. Samen met Priscilla zet Florian alles op alles om Lassie terug te vinden.


q www.lingefilm.nl