The Lifeline komt naar Leerdam

leerdam • In de week van 18 tot en met 24 december lopen 3FM-dj's samen een route van bijna 500 km in totaal tijdens 3 FM Serioue Request: The Lifeline. Nieuw dit jaar is dat mensen thuis een etappe kunnen meelopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis.

3FM-dj's Rob Janssen en Wijnand Speelman lopen op 22 december de etappe van Leerdam naar Geldermalsen.


Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Timur Perlin, Rob Janssen en Wijnand Speelman starten op 18 december gezamenlijk vanuit Roermond om coronaproof en in estafettevorm hun wandeltocht af te leggen naar Zwolle.


Onder de noemer 'help de helpers' zamelt 3FM dit jaar geld in voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland. Tijdens deze bijzondere editie kunnen luisteraars voor het eerst zelf geld ophalen door in hun eigen omgeving mee te lopen en zich per gelopen kilometer laten sponsoren via 3fm.nl/loopmee. Uiteraard kunnen ze ook op een andere manier in actie komen of een plaat aanvragen voor de helpers.

Na de start in Roermond vervolgen Sander en Timur hun wandeltocht naar Kessel. Het duo loopt ook een etappe van Geldermalsen naar Wijk bij Duurstede. Dj-duo Frank van der Lende en Eva Koreman starten hun eerste etappe in Kessel en lopen naar Sevenum. Zij lopen ook een etappe van Sleeuwijk naar Leerdam. Het derde duo Rob Janssen en Wijnand Speelman start in Sevenum, zij lopen op 22 december van Leerdam naar Geldermalsen. Alle dj-duo's eindigen hun tocht uiteindelijk in Zwolle.


q 3fm.nl/loopmee