• WorkPod: een flexibele, multifunctionele werkruimte.
• WorkPod: een flexibele, multifunctionele werkruimte.

Flexibele ‘feel good’ werkruimte

beesd • Er is momenteel meer behoefte dan ooit aan flexibele werkruimte waar je in alle rust kunt werken, bellen of even kunt pauzeren.

Eldee Expo en Interior ontwikkelde speciaal daarvoor de WorkPod. Een modulair werkstation dat multifunctioneel inzetbaar is. Een plekje voor jezelf, of om te delen (als dat weer mag). Voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om je werk te kunnen doen. De WorkPod lag al op de tekentafel bij Eldee in Beesd toen de coronacrisis uitbrak. Directeur en eigenaar Caroline Drost zag bij het invoeren van de coronamaatregelen het belang van de WorkPod in en schakelde de ontwikkeling ervan in de hoogste versnelling. Het resultaat mag er zijn: de WorkPod is niet alleen functioneel, maar ook nog eens zeer mooi vormgegeven en comfortabel. “We zien elke dag nieuwe toepassingen ontstaan voor onze WorkPod. In open kantooromgevingen vormt de WorkPod een fijn plekje om in alle rust ongestoord je werk te kunnen doen, te kunnen bellen of even bij te kunnen komen van de drukte. Het concept past perfect binnen de ‘1,5 meter regel’, maar is niet specifiek bedoeld om alleen in coronatijd gebruikt te worden”, licht Caroline toe. “Overal waar mensen werken komt de WorkPod als geroepen. Ook als spreekkamer is hij zeer geschikt, je hebt er tenslotte alle privacy. In de WorkPod word je niet gestoord tijdens het bellen en stoor je zelf niemand met jouw telefoongesprek. En wat te denken van een fijne, eigen plek om even te genieten van een kop koffie en je laptop te gebruiken, als je in een garagebedrijf wacht op je auto? We zien onze WorkPod overal nuttig tot zijn recht komen.”
WorkPod wordt ook aangeboden in een standaard concept, vervaardigd uit aluminium profielen van meervoudig award winnaar Aluvision. Die kwaliteit past perfect bij de filosofie van Eldee. Zoals men gewend is van Eldee, wordt de WorkPod met de nodige zorg omringd. Eldee staat bekend om haar snelheid in leveren, een strakke planning en een goede prijs-kwaliteitverhouding. “We nodigen bedrijven uit om eens in een WorkPod plaats te nemen. Een WorkPod is een fijne plek om in te verblijven en geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Net als die hut die je als kind bouwde, alleen nu mag je er relaxed in werken.”