• Soraya Licumahua was één van de gelukkige winnaars.
• Soraya Licumahua was één van de gelukkige winnaars.

Winnaars Savel loten Prijzenfestival bekend

leerdam • Zaterdagavond was het dan zover: de trekking van het Savel Loten Prijzen Festival 2020, gehouden door de Savel ondernemers en Aldi in Leerdam.

Om klokslag 19:00 uur verrichtte de nieuwe Savel voorzitter Henk Teeuw van Plus de eerste trekking van een hoofdprijs ter waarde van 1000 euro. Hij deed dat door een lootje te pakken uit een groot met tienduizenden lootjes gevuld aquarium, beschikbaar gesteld door Pet’s Place uit Leerdam.

De winnaars werden daarna gebeld door één van de dames van het bestuur met de mededeling dat zij een prijs hadden gewonnen.


Prijswinnaars hadden deze keer alle tijd had om de prijs in de 'Janus Passage' van het Europaplein op te halen, want door de aangepaste regels vanwege het coronavirus kon er geen publiek bij de trekking aanwezig zijn.

Deze handelingen werden daarna elke twintig minuten herhaald, zodat er aan het einde van de avond tien winnaars van 1000 euro bekend waren. Tussendoor werden ook tien winnaars van een Staatslot getrokken en meer dan zestig winnaars van een prijs in natura, ter waarde van tenminste 10 euro.


De feestelijk ingepakte prijzen en waardebonnen waren beschikbaar gesteld door de Savel ondernemers en bedrijven die in Leerdam West gevestigd zijn en meegedaan hadden met het gratis weggeven van de lootjes bij besteding van elke 10 euro in hun zaak.

Tussen 10 september en 10 oktober kregen klanten bij iedere besteding van 10 euro een lot cadeau. Wanneer ze dat lot inleverden, voorzien van naam, adres en telefoonnummer, maakten zij kans op de diverse prijzen.


Elders in deze krant staat op de Europaplein pagina’s de volledige uitslag van de Hoofdprijzen en Staatsloten winnaars. Zij kwamen vanuit de hele regio rondom Leerdam en uit verschillende wijken van de stad, zodat wel duidelijk is dat het Europaplein kan rekenen op klanten uit een ruim gebied.


q www.savel.nl