Fotoshoot met je huisdier in SMV

vianen • Heb jij een wakkere wandelende tak, een gezellige gerbil of een krasse kaketoe? In de herfstvakantie zet fotograaf Hennie Marks jou met je huisdier óf je knuffeldier op de foto.

Op maandag 19 oktober wordt in het Stedelijk Museum Vianen een echte fotostudio opgebouwd zodat jij je tussen 10:00 en 16:00 uur kan laten vereeuwigen met je lievelingsdier. Marks doet dit in de stijl van de 19e-eeuwse dierenportretten van Otto Eerelman, waarvan momenteel de tentoonstelling Trouwe viervoeter in het museum te zien is.


Deelnemen aan de fotoshoot met bijvoorbeeld de hond, kat of goudvis kan door op te geven via info@stedelijkmuseumvianen.nl. Laat je liever alleen je huisdier portretteren, dan kan dat natuurlijk ook. De prijs voor een portret van 20x30 cm is 14,95 euro. De dag wordt coronaproof ingericht, met afgebakende tijdsloten.


In de herfstvakantie zijn kinderen ook welkom in het museum voor de speciale Trouwe viervoeterspeurtocht. Ga op onderzoek uit in de dierenwereld van schilder Otto Eerelman, beantwoord de pittige vragen en ontvang aan het einde een leuk presentje.


Zie voor openingstijden, en het reserveren van een bezoek, de museumwebsite:


q www.stedelijkmuseumvianen.nl