• Vlnr Kees Kleijn, winnaar Kees Kool en Paul Reiche.
• Vlnr Kees Kleijn, winnaar Kees Kool en Paul Reiche.

Kees Kool wint Jan de Jong bokaal

leerdam • De Leerdamse hengelaarsvereniging De Snoek heeft zaterdag de jaarlijkse viswedstrijd om de Jan de Jong bokaal gevist.

Er wordt al vanaf 1987 om deze bokaal gevist. Normaal wordt deze wedstrijd in mei gevist, maar dat was dit jaar in verband met corona niet mogelijk. De visomstandigheden zaterdag waren matig en er werd weinig vis gevangen. De vangst bestond uit kleine vissen, brasempjes, voorns, baarzen, blieken, grondels. Totaal werd er nog geen 8 kilo vis door de elf deelnemers gevangen. De grootste vis is gevangen door Bennie van Opijnen, namelijk een brasempje van 27 centimeter. Winnaar van de Jan de Jong bokaal is Kees Kool geworden. Hij ving totaal 2.200 gram. Tweede werd Kees Kleijn met 1.100 gram en derde Paul Reiche met 1.050 gram. De uitslag van deze viswedstrijd was verder als volgt: 4. Colin Kooyman met 800 gram; 5. Benny van Opijnen met 750 gram; 6. Nico Middag met 600 gram; 7. Ton van Kooten met 450 gram; 8. Jasper de Kogel met 350 gram; 9. Willem Foppen met 120 gram; 10. Wim van Vuren met 100 gram en 11. Alfred van Krieken met 80 gram.


Op maandag 13 oktober houdt De Snoek haar gecombineerde Voorjaars- Najaarsledenvergadering. Tijdens deze bijeenkomst worden onder meer de contributies en andere bijdragen voor het komende jaar 2021 vastgesteld. De volledige agenda voor deze bijeenkomst is te lezen op www.lhvdesnoek.nl. De vergadering wordt gehouden in het clubgebouw aan de Pr. Bernhardstraat 4 in Leerdam en begint om 20:00 uur. Leden die deze vergadering bij willen wonen dienen zich vooraf aan te melden via h.j.bruins@hetnet.nl of kool011@kpnmail.nl