Afbeelding

Ot

kwam in het asiel omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Ot is geen held maar heeft wel witte sokjes. Hij vindt mensen in het begin wel spannend, maar hij ontdooit als je hem op zijn tempo leert kennen. Eten: daar is hij gelukkig gek op. Hij wacht nu al een hele tijd op iemand met een tuin, een zachte hand en zonder andere huisdieren.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Voorlopig geen BOP-Herwijnen

herwijnen • BOP-Herwijnen stopt voorlopig, zo laat de organisatie weten. “Door de toename van het aantal Corona besmettingen, en het aanscherpen van de landelijke maatregelen, hebben we besloten de BOP activiteiten voorlopig te schrappen.” Meer informatie: Bart van Zandwijk, 06-13784043.


Opbrengst collecte HandicapNL

leerdam • Met de collecte van HandicapNL, die eind september werd gehouden, is in Leerdam 2008,06 euro opgehaald. Met de opbrengst worden landelijke en lokale projecten gefinancierd. HandicapNL droomt van een Nederland waarin mensen met een handicap echt kunt meedoen. Collectant gemist? Op onderstaande website kan online gedoneerd worden.

q www.handicap.nl