Woonkeet West Betuwe

geldermalsen • De woonkeet van Energieloket West Betuwe staat zaterdag 3 oktober van 10:00 tot 17:00 uur bij de Praxis Bouwmarkt in Geldermalsen.

Kom voor gratis en onafhankelijk energieadvies naar de woonkeet. Energiecoach Marisca Stolp staat samen met haar collega’s klaar om vragen te beantwoorden over energiebesparing en energie-opwek thuis. Er is vaak meer te winnen dan gedacht wordt als het gaat om hoger comfort en een lagere energierekening. Natuurlijk kunnen bezoekers ook terecht met vragen over subsidie of financiering. Met een investering van 10 euro kan de energierekening al verlaagd worden. Een greep uit de mogelijkheden:t ochtstrips, een simpele oplossing voor tocht en vocht in huis. Radiatorfolie zorgt voor minder warmteverlies, het is simpel in gebruik en je bespaart er gemiddeld zo’n 20 euro per jaar mee.

De woonkeet gemist? Kom dan tijdens het inloopspreekuur van Energieloket West Betuwe. Alle huiseigenaren van West Betuwe kunnen hier terecht voor vragen over energie besparen en opwekken. Energieloket West Betuwe is het energieloket van de gemeente West Betuwe en werkt samen met Duurzaam West Betuwe.