LOV tevreden over Glasbraderie

leerdam • Alweer ruim twee weken geleden werd in Leerdam de Glasbraderie gehouden. "De braderie was goed georganiseerd en iedereen die erbij betrokken was, was erg tevreden", zo laat Mariandel Bron weten. De organiserende Ondernemers vereniging (LOV) blikt met een goed gevoel terug, omdat de plannen die gemaakt waren goed gelukt zijn. "De standhouders waren eveneens tevreden omdat ze voor de huidige 'coronatijd' redelijk goed verkocht hebben. Ook de gemeente was tevreden. De maatregelen die LOV genomen had met betrekking tot het inperken van de verspreiding van het coronavirus hebben geleid tot een soepel verlopen evenement."

Voor de braderie organisatie met zijn kramen en standhouders, was de braderie in Leerdam het eerste evenement sinds december 2019. "Zij waren zeer te spreken over de ontvangst in Leerdam. De boa’s complimenteerden de organisatie voor de uitvoering en de vrijwilligers die ondersteunden bij de handhaving hadden maar nauwelijks iets te doen. Wat zeker ook erg prettig was, was dat de bezoekers zich praktisch allemaal hielden aan de getroffen maatregelen."


Stiltedag

gellicum • Ook eens ervaren hoe het is om de hele dag stil en aandachtig te zijn? Of deze beoefening uitbreiden en verdiepen? Dat kan tijdens de 'Stilte-oefendag' op zondag 25 oktober van 9:45 tot 16:00 uur in het buurthuis in Gellicum. De hele dag yoga, mindfulness en meditatie beoefenen, zonder iets te hoeven. Niet hoeven spreken, en zo aandacht en stilte verdiepen.

Meer informatie: info@LotusOpDeLinge.nl of 06-22118085.

q www.LotusOpDeLinge.nl