Dames van WHV overtuigen weer niet

asperen • De volleybaldames van WHV speelden vrijdagavond opnieuw niet overtuigend in het duel tegen Smash'66 uit Alblasserdam: 4-0 verlies. In de eerste set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar slaagde er niet in de eigen aanval goed af te ronden: 27-25.

De tweede en de derde set waren een herhaling van de eerste set. WHV deed haar best om als eerste bij de 25 te komen, maar de punten vielen aan de verkeerde kant: 25-20 en 25-21. De vierde set wilden de dames uit Asperen koste wat het kost winnend afsluiten. De set werd goed begonnen en daardoor stond WHV al snel met een kleine voorsprong te spelen. Dat bleek niet mogelijk.

Door de goede service en een goed blok van de tegenstander kon WHV niet doorpakken in de 4e set en keek het aan het eind van de wedstrijd weer tegen een achterstand aan: 27-25.

Komende zaterdag 3 oktober spelen de WHV-dames in de eigen sporthal De Wiel tegen Volido. De wedstrijd begint om 14:00 uur.