Doelpuntenregen levert ASH tweede winst op

's hertogenbosch • ASH won ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Bij OSC’45 werd het in een ware doelpuntenregen liefst 3-7.

Enige minpuntje van de wedstrijd waren de tegendoelpunten, vond ASH-trainer Gilberto Smit. “Vorige week kregen we er ook al drie tegen en er komt natuurlijk een moment dat we wat moeilijker scoren. Dan moet je ze ook wel zelf tegenhouden.”

ASH had bij OSC’45 zo’n beetje de hele wedstrijd een voorsprong in handen. Bij rust stond het al 2-4. Arne Hak opende de score en Hidde van Wageningen maakte er niet veel later 0-2 van. OSC'45 hield de gasten echter lange tijd in het vizier. "Zij hadden ook echt wel een paar aardige voetballers lopen. Die maakten goed gebruik van de steekjes die wij lieten vallen", vond Smit.

OSC'45 maakte de 1-2, maar ASH liep nog voor rust weer verder uit. Bernd Duizer scoorde de 1-3 en vlak voor rust leek Danny Bijl voor de 1-4 ruststand te zorgen. De thuisploeg had echter nog wat in petto en maakte er nog 2-4 van. De zege voor ASH kwam echter niet in gevaar. Het waren na rust opnieuw Duizer en Bijl die wisten te scoren. Maarten van der Meijden maakte de Hellouwse zevenklapper compleet, voordat de thuisploeg nog een derde keer scoorde. Smit: "Met zes uit twee zijn we goed gestart en daar ben ik uiteraard tevreden mee."