Björn Paul bezorgt Vuren in blessuretijd een punt

vuren • Een week na de verrassende zege bij Schoonhoven pakte Vuren opnieuw een verdienstelijk punt. Tegen De Alblas viel de 3-3 echter pas diep in blessuretijd.

Ondanks de vier punten uit de eerste twee duels was trainer Rick Kolff niet helemaal tevreden. “Vooraf had ik er natuurlijk voor getekend, maar als ik vandaag naar onze eerste helft kijk, ben ik teleurgesteld. Toen hebben we niet gebracht wat er nodig was.” Doordeweeks oefende Vuren tegen het sterke Altena, juist om zich goed voor te bereiden. "Toen speelden we compact met veel druk op de bal. Dat zag ik vandaag in de eerste helft amper terug. Er was geen energie en geen power", zei Kolff.

De Alblas nam voor rust met 1-3 duidelijk de leiding. Bij de 0-1 ging doelman Geoffrey van der Boor onder een diepe bal door. Daarna zorgde Björn Paul voor de eerste Vurense gelijkmaker. Uit een terechte strafschop kwamen de gasten opnieuw aan de leiding en met de snelle 1-3 erachteraan leek de winst voor De Alblas al wel in kannen en kruiken.

Na rust ging Vuren echter op zoek naar een resultaat. Fabian van Horssen verzorgde na een uur spelen met de 2-3 de gelijkmaker. Lang leek het erop dat de thuisploeg toch met lege handen achter zou blijven, maar ver na de negentig minuten maakte Paul er met zijn tweede van de middag alsnog 3-3 van.