Tweede overwinning voor WNC

waardenburg • WNC won ook de tweede competitiewedstrijd. In Waardenburg werd Roda’46 uit Leusden met 2-0 verslagen. Gideon Emanuels opende al vroeg de score en Nehemia Sanaky stelde na rust de verdiende zege veilig. Enige dissonant was het geblesseerd uitvallen van topscorer Mirel Ibrahimovic. Hij liep halfweg de eerste helft een fikse enkelblessure op. WNC-trainer Cor Prein was tevreden: “Met twee overwinningen is dit een goed competitiebegin. Vroege punten zijn heel belangrijk." Na zeven minuten nam WNC al de leiding. Bij een prima actie en een schot van Gideon Emanuels constateerde de scheidsrechter dat de bal al de doellijn had overschreden voordat anderen zich er nog mee bemoeiden. WNC verzuimde voor rust meer afstand te nemen. Na de pauze overtuigde WNC met een sterk begin. Bij een knal van Kay van den Boogaard redde de keeper en andere WNC-kansen bleven nog onbenut. In de 64e minuut viel de dikverdiende 2-0 toch. Eerst miste Emanuels nog, maar Nehemia Sanaky scoorde.