• Opnieuw een openluchtbioscoop in Vianen.
• Opnieuw een openluchtbioscoop in Vianen.

Drive in Vianen keert terug

vianen • Na een succesvolle eerste editie van de Drive In Bioscoop afgelopen zomer heeft de organisatie goed nieuws: hij komt terug!

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober wordt het perceel langs de Hoefslag opnieuw omgetoverd tot een grote openluchtbioscoop. Bezoekers kunnen vanuit hun eigen auto genieten van verschillende topfilms. Naast de reguliere filmvertoningen zijn er twee speciale voorstellingen.

Op zaterdagavond 10 oktober wordt vanaf 22:00 uur de horrorfilm ‘Us’ gedraaid. In deze film vertrekt een gezin naar een strandhuis om met vrienden te ontspannen. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van ongenodigde gasten.

Ook deze editie worden de kinderen niet overgeslagen. Zondag 11 oktober start om 11:00 uur met de klassieker ‘Frozen’. Kinderen mogen de auto verlaten en plaatsnemen op de speciale kindertribune vooraan bij het scherm. De kinderen, maar ook hun begeleiders, mogen verkleed komen. Het beste verklede duo, bijvoorbeeld vader en dochter kunnen een te gekke prijs winnen.

Zin in een leuke middag met vriendinnen? Speciaal voor de dames draait de organisatie ook op zondag 11 oktober vanaf 14:00 uur 'Onze Jongens in Miami'. Aan de heren is ook gedacht. Er zal menigeen balen dat de nieuwe James Bond film nog niet op het witte doek te zien is geweest. Drive In Bioscoop Vianen draait daarom zondag vanaf 20:00 uur de Bond film ‘Casino Royale’.

Kaarten zijn te bestellen via onderstaande website of via Flinn Winkelcafé in de Voorstraat in Vianen.


q www.driveinvianen.nl