• Jampotjes voor een 'gesmeerd' glasvezelnetwerk.
• Jampotjes voor een 'gesmeerd' glasvezelnetwerk.

Jampotjes voor glasvezelnetwerk

vijfheerenlanden • In de regio is vorige week een ludieke promotieactie voor zakelijk glasvezel gestart, met name in Vianen, Leerdam en Lexmond.

Om ondernemers over te halen om te kiezen voor zakelijk glasvezel, is 15 september een opvallende promotieactie van start gegaan.


Verschillende telecomaanbieders, waaronder lokale partijen als Tredion, gaan bij de bedrijven langs om potjes met heerlijke jam uit te delen. Want glasvezelinternet loopt nu eenmaal ‘gesmeerd’, zo luidt de slogan bij de uitgedeelde potten jam.


Aanmelden

De ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen hebben tot 22 november om zich in te schrijven voor supersnel zakelijk glasvezel. Meldt 35 procent van de ondernemers zich aan, dan legt DELTA Fiber Netwerk glasvezel aan. Eerder heeft DELTA Fiber Netwerk onder de naam Glasvezel Buitenaf een succesvolle campagne gevoerd voor glasvezel in het buitengebied, verschillende dorpen en in de gemeente Vijfheerenlanden.


DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op het allersnelste en beste glasvezel internet. Als topspeler in de markt bieden zij al internet sinds 1981 en glasvezel internet sinds 2006. Inmiddels hebben al ruim 700.000 huishoudens een aansluiting en daar komen iedere maand gemiddeld nog 7.000 huishoudens bij.

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de aanbieders DELTA en Caiway. De Zweedse investeerder EQT is eigenaar van DELTA Fiber Nederland. Inmiddels is EQT de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa.
DELTA Fiber Netwerk werkt in sommige delen van het land samen met lokale partners.


Meer informatie

Meer informatie is beschikbaar op onderstaande website. Daar kunnen geïnteresseerde ondernemers zich ook aanmelden.


q gavoorglasvezel.nl/zakelijk