FC Utrecht Voetbaldagen bij vv LRC Leerdam

leerdam • FC Utrecht houdt op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober een voetbalkamp op het Glaspark bij vv LRC Leerdam. De FC Utrecht Voetbaldagen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. De jonge deelnemers leren onder professionele leiding van alles over techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. De indeling van de teams vindt plaats op basis van leeftijd. De Voetbaldagen staan onder leiding van een hoofdtrainer van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van vv LRC Leerdam die extra worden opgeleid, talentvolle trainers van RAC-clubs en assistent-trainers van FC Utrecht. De kosten bedragen 114 euro. Lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Bij dit evenement is een Nike FC Utrecht trainingstenue verplicht. Kosten 25 euro. Daarnaast krijgen de deelnemers een FC Utrecht Goodiebag met onder andere twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van deze eredivisieclub. Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geldt een korting van 10 euro voor elk extra kind.

q www.ubuntu-sport.com (doorlinken naar FC Utrecht voetbaldagen)


Menwedstrijd met internationaal tintje

lexmond • De menwedstrijd van De Killesteynruiters had zaterdag een internationaal tintje. Van de 92 gestarte aanspanningen kwamen er zes uit België.

Er werd gestreden om de Potloodbokaal, die werd gewonnen door Manon Vermeer uit Tilburg. De rijders van De Killesteynruiters vielen buiten de prijzen.

Enkelspan pony: 1. Anouk v.d. Beek (Putten), 2. Gracejelaine den Ridder (Breda), 3. Karen Kwint (Wijk bij Duurstede).
Tweespan pony: 1. Jelle Leliveld, 2. Gerben v.d. Berkt, 3. Michelle van Kuivenhoven. Enkelspan paard: 1. Manon Vermeer (Tilburg), 2. Charissa den Ridder (Zundert), 3. Ronald Thomassen.
Tweespan paard: 1. Gert v.d. Hoek, 2. Cees Meel Rooseboom, 3. Mariska Kok. Vierspan pony langspan: 1. Nick Weyntjes.