• Maatje Vijfheerenlanden is blij met de bijdrage van de Rabobank.
• Maatje Vijfheerenlanden is blij met de bijdrage van de Rabobank. Foto: Nico Lindeman

Maatje VHL blij met bijdrage

vijfheerenlanden • Het Coöperatiefonds van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden heeft het verzoek van Maatje Vijfheerenlanden om een bijdrage gehonoreerd. Met het bedrag van 2500 euro zal Maatje Vijfheerenlanden een PR-campagne financieren.

Daarmee wil Maatje Vijfheerenlanden meer bekendheid geven aan het werk van de SchuldHulpMaatjes. Deze maatjes helpen belangeloos en zolang als nodig mensen in de gemeente Vijfheerenlanden die in financiële problemen geraakt zijn. Maatje Vijfheerenlanden bereidt zich momenteel met haar meer dan veertig maatjes voor op de te verwachten toeloop aan hulpvragen vanwege de Coronacrisis. Maatje Vijfheerenlanden werkt samen met de cliëntondersteuners van SamenDoen uit Leerdam en de medewerkers van de Wijkwinkel in Vianen. De vrijwilligers van deze samenwerkende organisaties zijn hiervoor geschoold en worden begeleid door professionals.

Kent u iemand die deze hulp kan gebruiken of bent u geïnteresseerd in het werk als SchuldHulpMaatje, neem dan contact op op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur met 06-28193674 of kijk op www.maatjevijfheerenlanden.nl.