Tricht - LRC
Tricht - LRC Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Bekeken Tricht verslaat onmachtig LRC

tricht • Tricht won met bekeken spel voor de districtsbeker met 3-1 van een onmachtig LRC. Tijdens het slotkwartier voor rust zetten René van Soelen, Sven van Maurik en Tim van Dijken de één klasse lager spelende thuisclub op een riante 3-0 voorsprong. Ook een vroeg doelpunt van Rogier Gerritsen na rust bracht een tegenvallend LRC met 3-1 niet meer terug in de bekerpartij. Tricht liet bewust LRC het spel maken. De Leerdamse eersteklasser wist zich met het vele balbezit weinig raad. Tricht was bij uitvallen zelfs gevaarlijker. René van Soelen trof de lat en na 33 minuten was LRC bij een nieuwe corner weer passief. Ditmaal profiteerde René van Soelen: 1-0. Twee minuten later trof Sven van Maurik uit een vrije trap via de paal doel: 2-0. Vijf minuten voor rust werd het zelfs 3-0 want Tim van Dijken strafte een nieuwe Leerdamse defensiefout af. Acht minuten na rust kreeg LRC weer hoop toen Rogier Gerritsen uit een corner van Maikel van de Water raak schoot: 3-1. Veel meer dwong LRC echter niet af.