Bekeroverzicht

regio • Afgelopen weekend stond de tweede speelronde in het bekertoernooi op het programma. WNC en Beesd kwamen niet in actie. WNC's tegenstander Arkel trok zich wegens een gebrek aan spelers terug uit het toernooi. De wedstrijd van Beesd bij sv O.S.S. 1920 werd uitgesteld. Een aantal spelers van de Brabantse club was in aanraking geweest met personen bij wie een coronabesmetting is vastgesteld. Deze spelers waren zelf ook getest en mochten in afwachting van de uitslag niet voetballen.

Heukelum-sc 't Zand 3-1

Na het 3-3 gelijkspel tegen SVSSS wist Heukelum zijn tweede bekerwedstrijd te winnen. Tegen sc ’t Zand werd het in Heukelum 3-1. Tegen de zondageersteklasser kwam Heukelum al vroeg op achterstand. Die 0-1 wist de ploeg van Jerome Ceton pas na rust recht te breien. Sil van Putten tekende na de thee voor de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd maakte Van Putten ook de 2-1. Benjamin Meijdam zorgde in blessuretijd voor de eindstand.

sv Meerkerk-Asperen 5-0

Na de thuisnederlaag tegen Leerdam Sport ging Asperen ook bij Meerkerk ruim onderuit. Al vroeg kwam Meerkerk op voorsprong, waarna Asperen de hele wedstrijd achter de feiten aan liep. Tot de rust hield Asperen de schade met die 1-0 nog beperkt, maar in de tweede helft liep de thuisploeg uit naar een ruime overwinning.

Herovina-ASH 2-1

Herovina wist ook zijn tweede bekerwedstrijd te winnen. Na de winst bij Haaften werd ook ASH verslagen: 2-1. Voor de ploeg uit Hellouw was het na de zege op Vuren zijn eerste nederlaag. Maarten Lievaart bracht de thuisploeg zaterdag na ruim een halfuur aan de leiding. Arnoud van Arendonk tekende voor de gelijkmaker. Kevin Steenbruggen werd een kwartier voor tijd de matchwinner. Herovina heeft komend weekend in de derby bij Vuren genoeg aan een punt om de bekerpoule te winnen.

Rhelico-sv TOP 0-4

Na de 6-1 nederlaag bij Willem II ging Rhelico ook op eigen veld stevig onderuit. SV TOP was met 0-4 te sterk. Door de nederlaag tegen de vierdeklasser uit Oss is Rhelico uitgeschakeld in het bekertoernooi. De streekderby van zaterdag tegen MVV’58 is daarom alleen voor de eer.

FC Tilburg-SVS'65 0-2

SVS’65 boekte bij FC Tilburg zijn tweede zege in het bekertoernooi en heeft zaterdag in een rechtstreeks duel bij NOAD’32 aan een punt genoeg om de poulewinst te pakken. Marvin Westerduin maakte met zijn eerste doelpunt in Spijkse dienst uit een strafschop de 0-1. Jerzy Timmermans bepaalde met een intikkertje de eindstand in Tilburg.