Vijfheerenlanden Cup

leerdam • Zaterdag 12 september organiseert de Leerdamse hengelaarsvereniging De Snoek voor alle visverenigingen uit de Vijfheerenlanden de wedstrijd om de VHL-cup. Dit is een onderdeel van de samenwerking van de verenigingen. De verenigingen komen twee keer per jaar om gezamenlijke problemen en uitdagingen te bespreken. Er wordt gestreden door visser van HSV Ameide, De Karper uit Meerkerk, Het Weeraaltje uit Nieuwland, De Reiger uit Vianen, Door weer en wind uit Everdingen, De Huibert uit Schoonrewoerd en De Snoek uit Leerdam. Er zal worden gevist in de Linge, langs de Steile Dijk bij Kedichem.

De loting is rond 7:30 uur op het Oevertje bij LHV De Snoek. Deelnemers die slecht ter been zijn kunnen eerst een plaats dichtbij een trap loten. Dit vooraf bij inschrijven melden. Er wordt gevist van 8:30 tot 12:00 uur. Deelnemers moeten inschrijven bij hun eigen vereniging (voor 5 september).


Piet Blom Bokaal

leerdam • Zaterdag 5 september organiseert de Leerdamse hengelaarsvereniging De Snoek voor haar leden de wedstrijd om de Piet Blom Bokaal. Er wordt gevist in de Linge, in de Filiusbocht tussen Spijk en Heukelum. De lotnig is rond 7:15 uur.

Er wordt gevist van 8:00 tot 12:00 uur. Deelnemers die slecht ter been zijn kunnen eerst een plaats dichtbij de parkeerplaats loten. Dit moet vooraf worden gemeld bij de inschrijving. De kosten bedragen 3 euro per deelnemer (graag gepast betalen). Inschrijven (bij voorkeur per mail) bij Kees Kool, mailadres: kool011@kpnmail.nl of telefonisch 06-17777848.


Damseizoen van start

nieuwland • Het nieuwe damseizoen van de Nieuwlandse Damvereniging (NDV) gaat van start op dinsdag 8 september. Er wordt vanaf 19:45 uur gespeeld in Het Brandpunt. Nieuwe leden zijn welkom. Tijdens de competitie zal voldoende afstand worden gehouden tussen de spelers. De vereniging volgt de richtlijnen van het RIVM.