• Voor de vierde keer werd er gekampeerd bij Rhelico.
• Voor de vierde keer werd er gekampeerd bij Rhelico. Foto: Betuwefotograaf.nl/Marinus de Keijzer

Kamperen bij TV Rhelico in Rumpt

rumpt • Wederom was er dit jaar weer een tenniskamp bij tennisvereniging Rhelico in Rumpt.

Ondanks het Coronavirus is er bij tennisvereniging Rhelico in Rumpt toch, met de nodige maatregelen, een geweldig kamp gehouden voor de jeugdleden. Ieder jaar groeit het zomerse tenniskamp, bedoeld voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar, in aantal deelnemers. Met veel enthousiasme is er deze vierde editie deelgenomen aan tennisclinics, barbecue, tennis-pubquiz en ’s avonds zelfs met een potje Glow in the Dark tennis. Bij het laatste spel hadden alle deelnemers een uniek tennismoment om in het donker op drie verlichte banen te tennissen. Door middel van verlichte netten, lijnen, ballen, rackets en zelfs schoenen werd er een echt toernooi nagespeeld.


Alle kinderen overnachtten op de 'tenniscamping' bij de tennisclub in Rumpt. In zelf beschilderde caravans en diverse tentjes sliepen de kinderen om vervolgens de volgende ochtend weer fris en fruitig aan de uitgebreide ontbijttafels aan te schuiven.

Dankzij vele sponsoren is dit sportieve tenniskamp mogelijk gemaakt. Rhelico is dan ook dankbaar voor de hulp van: Bakkerij van Keulen; Slagerij Arisse; Boons supermarkt Beesd; cafetaria ‘t Pleintje; Wigo; VHC Kreko; HJ metaal; Etos IJsselstein; Versteegh hoveniers; Landgoedwinkel Mariënwaerdt; Schildersbedrijf Liefhebber; Finesse Uitvaart; vd Padt civiele techniek; HC vlees; Tennisschool Xander Veelbehr; Van Wijk trading; Hsb Haaften; Altranet; H. de Bruijn relatiegeschenken; LookoLook snoep en Fruitbedrijf Leendert van Wijk.


q www.tvrhelico.nl