• Mirage trapt het seizoen af in GO.
• Mirage trapt het seizoen af in GO.

Start theaterseizoen Stadspodium GO

leerdam • De programmeurs van Stadspodium GO in Leerdam waren al lang en breed klaar met de programmering voor het seizoen 20/21, toen de Coronacrisis uitbrak.

De voorstellingen van seizoen 19/ 20 werden vanaf half maart geannuleerd of in sommige gevallen doorgeschoven naar het volgende seizoen. En zoals de rest van Nederland is er toen ook bij Stadspodium GO opgeruimd, de verfkwast ter hand genomen en vooral ook nagedacht over hoe nu verder in 20 /21.

Normaal heeft GO plaats voor 72 bezoekers, maar nu kunnen er maar 25 mensen in de theaterzaal. Dus is in overleg met de artiesten besloten om de voorstellingen in twee sessies te splitsen. De eerste voorstelling start om 19:30 uur en de tweede om 21:15 of 21:30 uur. Zo kan er toch veilig en verantwoord plaats worden geboden aan 50 mensen per avond.

Op 12 september is de aftrap van het seizoen in Leerdam met 'Mirage': een Fleetwood Mac tribute, op 17 september gevolgd door Ronald Snijders met zijn programma 'Een avond met mij'.

Natuurlijk zijn er weer de filmavonden op de derde vrijdag van de maand en het is traditie, dat het seizoen, op 18 september, start met de Oscarwinnaar van het jaar: 'Parasite'.

Nieuw dit seizoen is dat theaterbezoekers vooraf via onderstaande website kaartjes kunnen kopen èn betalen. Na betaling krijgen bezoekers een QR code. Ook aan het comfort is dit jaar hard gewerkt, alle theaterstoelen zijn naar de stoffeerder geweest en verhoogd, zodat ook de mensen met langere benen zich (nog) prettiger zullen voelen tijdens de voorstellingen.


q www.go-leerdam.nl