T-jater Kids aan de slag

geldermalsen • Vijf maanden geleden, op zaterdag 11 april, was het marktplein in Geldermalsen bedoeld als podium voor de T-jater Kids. De 7 spelers van de T-jater Kids zouden hun voorstelling De Kinder-Compassion spelen: een spannend verhaal waarin het Bijbelse paasfeest wordt beleefd door kinderen.

Helaas dwong de actualiteit in april alles tot stilstand en kon de voorstelling niet doorgaan, maar op zaterdag 5 september komen de T-jater Kids tóch in actie, met de oorspronkelijke voorstelling op het marktplein. En ze spelen De Kinder-Compassion nu maar liefst twee keer: van 13:30 tot 14:15 uur en van 14:45 tot 15:30 uur. Een beetje gek is het wel, om vijf maanden na Pasen een paasvoorstelling te spelen. Maar De Kinder-Compassion gaat eigenlijk over veel meer dan alleen Pasen.

Deze voorstelling, die gespeeld wordt door 7 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar, is gratis toegankelijk. Er zijn maximaal 60 vaste zitplaatsen (op 1,5 meter afstand van elkaar) per voorstelling en bezoekers die verzekerd willen zijn van een zitplaats kunnen hun plaatsen reserveren via info@toneelgroep T-jater.nl. Voor de kinderen is er na afloop van elke voorstelling een spannende mini-speurtocht.