Scouting Batenstein draait weer volop

vianen • Scouting Batenstein kon, net als veel sportverenigingen, na de versoepelingen van de maatregelen voorzichtig weer beginnen.

Nog niet in het eigen clubgebouw, maar wel op het terrein van de IJsbaan van Vianen. Op deze manier kon er, met gepaste afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM, eindelijk weer met scoutingactiviteiten aan de slag worden gegaan. Leiding en bestuur hebben hard hun best gedaan om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier en enthousiasme, ondanks alle beperkingen, kon blijven bouwen aan een groep.


Nu de zomervakantie is begonnen, sluit Scouting Batenstein haar seizoen traditiegetrouw af met de zomerkampen. Ook deze gaan allemaal in aangepaste vorm door. Het bleef lang spannend of de zomerkampen door konden gaan, maar met de landelijk vastgestelde protocollen gaan de jeugdleden in zogenaamde ‘kampbubbels’ op kamp.


Het nieuwe scoutingseizoen zal op zaterdag 5 september weer van start gaan.


Mochten mensen vrijwilliger of leiding willen worden bij een leuke, enthousiaste groep. Voor komend seizoen staan er nog een paar vacatures o.a. voor Welpenleiding.


Contact via info@batenstein.nl