Kunstdialoog

gorinchem • Het Gorcums Museum is weer open. Daardoor kan Atelier Gorinchem de Kunstdialoog deze zomer houden. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die ze in het Gorcums Museum tegenkomen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Geïnteresseerden kunnen erbij zijn op dinsdag 11 augustus van 14:00 tot 15:30 uur. Voor aanmelden en meer informatie: 06-55962895 of info@ateliergorinchem.nlwww.ateliergorinchem.nl.


De Snoek pakt programma op

leerdam • De Leerdamse Hengelaarsvereniging De Snoek pakt het programma weer op, natuurlijk wel met de nodige coronamaatregelen. In de eerste week van augustus worden de jaarlijkse vakantiewedstrijden gevist. Verder staan er wedstrijden op de planning op zondag 23 augustus, 13 en 27 september. De wedstrijdvissers zullen de eerste wedstrijd op zaterdag 1 augustus vissen. Daarna volgen nog de wedstrijd om de Piet Blom bokaal op zaterdag 5 september en de wedstrijd om de Jan de Jong bokaal op zaterdag 3 oktober. De jeugd zal na de vakantie op 29 augustus de jaarlijkse koppelwedstrijd (jeugdlid samen met senior-lid) vissen. De competitie van de jeugd is komen te vervallen. Daarvoor in de plaats wordt op woensdag 2 september het Leerdams kampioenschap gevist. De wedstrijd om het G. Pos trofee wordt vrijdag 11 september gevist.

q www.lhvdesnoek.nl


Zomerconcert

vianen • In de Grote Kerk in Vianen wordt zaterdagmiddag 1 augustus om 16:00 uur de tweede in een reeks zomerconcerten van Muziekpodium gehouden, uitgevoerd door fluitiste Connie Vanderstylen en organiste Katrien Mannaert. De kerk is vanwege het toeristenseizoen al vanaf 14:00 uur open. De toegang is gratis, maar wel met een collecte aan de uitgang.

q www.grotekerkvianen.nl