Afbeelding

Hans en Grietje

Dit zijn Hans en Grietje. Zij zijn gedropt in een doosje toen ze ongeveer twee weken oud waren. Het katertje heeft een zwarte neus en wit snorretje, het poesje een witte streep op haar neus. Als broer en zus kunnen zij het samen heel goed vinden. Ze zijn sociaal, kunnen spinnen als de beste, spelen en knuffelen graag. Kleine kinderen zijn geen probleem. Zij kunnen bij andere katten en op een goede manier introduceren bij een hond is goed mogelijk. De katjes zijn geboren rond 25 mei.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Golfcursus in de zomervakantie

vianen • Wie een ‘staycation’ houdt maar toch graag actief en buiten wil zijn, kan zich aanmelden voor de Zomervakantie Golfcursus. In vijf lessen op Golfbaan De Kroonprins in Vianen is het al mogelijk een baanpermissie te halen. Beginners die altijd al eens kennis wilden maken met golf maar ook golfers die al eens eerder een balletje sloegen, kunnen deelnemen. De twee uur durende lessen worden eind juli en begin augustus gegeven en leren de deelnemers in sneltreinvaart de grondbeginselen van de golfsport. Ook baanlessen maken deel uit van de stoomcursus die onder leiding van golfprofessional Richard van Stralen wordt gegeven. In de laatste les wordt gekeken of de beginners voldoende hebben geleerd om hun baanpermissie te ontvangen. De laatste les wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Voor sets golfclubs wordt gezorgd. Deelnemers doen er goed aan makkelijk zittende kleding en sportschoenen te dragen. De kosten voor de golfcursus bedragen 175 euro. Informatie en opgave: richard@vanstralen.nl of 06-50262374.