Stadswandeling met gids in Leerdam

leerdam • Leer Leerdam pas echt kennen tijdens een stadswandeling door Leerdam. Na het succes van voorgaande jaren houdt Leerdamglasstad.nl ook dit jaar open stadswandelingen met gids.
Van 17 juli tot en met 25 september is er elke vrijdag om 14:00 uur een open stadswandeling onder begeleiding van een gids. Kom meer te weten over de geschiedenis van Leerdam en ontdek hoe deze vestingstad uitgroeide tot de glasstad van Nederland. De gids leidt deelnemers langs bijzondere locaties en bezienswaardigheden in het centrum van Leerdam. De wandeling start om 14:00 uur vanaf Leerdamglasstad.nl, Kerkstraat 55, Leerdam, en duurt ongeveer één uur. Deelname kost 3,50 euro per persoon. Graag van tevoren reserveren via www.leerdamglasstad.nl/aanmeldingstadswandeling of 0345-228533. Het maximale aantal deelnemers is tien.


Feest op de Boerderij

leerdam • Op bezoekboerderij Het Achterhuis in Leerdam wordt op maandag 27 en woensdag 29 juli weer een verrassingsmiddag gehouden, een gezellige middag voor jong en oud inclusief hapjes en drankjes. Deelname kost 8,50 euro. Wel graag van te voren opgeven en de leeftijd vermelden van de kinderen zodat de organisatie weet wat er allemaal klaar gelegd moet worden. Opgeven kan tot en met 12:00 uur op de dag zelf via 0345-619887 of info@bezoekboerderij.nl. Ook in augustus worden verrassingsmiddagen gehouden op de boerderij.