Zomerfilmavonden in Stadspodium GO

leerdam • Stadspodium GO Leerdam kan niet wachten om de deuren weer te openen voor het publiek. Omdat het nieuwe theaterseizoen pas in september begint, houdt het theater daarom een aantal zomerfilmavonden met heerlijke films om bij weg te dromen.

Als proef draaien de eerste films op vrijdag 24 en 31 juli en als dat een succes is, volgen er nog meer zomerfilmavonden in augustus. Natuurlijk worden de zomerfilmavonden geheel volgens de richtlijnen van het RIVM gehouden. Er zijn daarom slechts 25 kaarten per film beschikbaar. Reserveren is verplicht en kan via de nieuwe website van GO: www.go-leerdam.nl. Een kaartje kost 7,50 euro en de films beginnen om 20:30 uur. Tijdens de film is er geen pauze om contact zoveel mogelijk te vermijden. Voorafgaand aan de film kunnen bezoekers zoals altijd een drankje bestellen aan de bar en deze meenemen naar de zaal.

Op vrijdag 24 juli draait de film 'Little Women', de film speelt zich af in het Amerika van de 19e eeuw. Veel werd toen niet verwacht van vrouwen, maar de vier zussen uit Little Women hebben grotere ambities, ieder op haar eigen manier.

Ook op vrijdag 31 juli gaan filmbezoekers terug in de tijd, namelijk naar 1927. In dat jaar gaat het verhaal over de Britse familie Crawley uit de bekroonde serie 'Downton Abbey' verder. In de gelijknamige film komt de koninklijke familie op bezoek in Downton Abbey.