• De clubkampioenen van TC Leerbroek.
• De clubkampioenen van TC Leerbroek. Foto: Sjaak de Wild

Clubkampioenen TC Leerbroek

leerbroek • Het open toernooi van TC Leerbroek is vanwege de coronamaatregelen vervangen door het clubkampioenschap. Clubkampioen werden: Herenenkel A: Bennie van Es; Herenenkel B: John Keppel; Herendubbel A: Bennie van Es/ Leon Stremler; Herendubbel B: Mark Bel/ John Keppel; Damesdubbel: Rianne van Es/ Sonja Haag en gemengd dubbel: Jorrit Budding/ Rianne van Es.


Sportieve vakantie-activiteiten Vianen

vianen • Team Sportservice Vianen houdt ook dit jaar wekelijkse activiteiten in de zomervakantie. Deze keer gebeurt dat elke dinsdag van 15:00 tot 16:30 uur op het terrein naast Helsdingen Sport en Cultuur.

“Elke week komt een sportaanbieder uit Vianen ons versterken om een leuke activiteit neer te zetten”, vertelt buurtsportcoach Esmée Schweertman. Meedoen is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.
Het aanbod van de vakantie-activiteiten is als volgt: 28 juli: volleybal met Servia; 4 augustus: bootcamp met Dion; 11 augustus: hockey met MHC Vianen; 18 augustus: waterpolo met ZV Albatros en 25 augustus: badminton met BC Vianen. Voor de laatste twee activiteiten is het verstandig om de Facebook-pagina van Team Sportservice Vianen in de gaten voor de precieze locatie. “Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen”, vervolgt Esmée. “Het belangrijkste is dat het voor iedereen telkens een leuke middag wordt. En dat mensen die dit jaar niet op vakantie kunnen bij ons lekker door kunnen bewegen.”

Mensen die vragen hebben over de vakantie-activiteiten kunnen contact opnemen met Esmée via eschweertman@teamsportservice.nl.