Afbeelding

Ot

kwam in het asiel omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Ot kijkt de kat uit de boom, en vind vreemde mensen een beetje spannend. Daarom zoekt hij een huisje met tuin, waar niet al te veel mensen over de vloer komen. Verwacht niet van Ot dat hij op schoot komt liggen, maar een lekkere kroel op zijn tijd vind meneer prima.
Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016. Volg Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden op Facebook en Instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden.

Feest op de boerderij

leerdam • Op bezoekboerderij Het Achterhuis in Leerdam worden op 21, 23, 27 en 29 juli en op 11, 14, 17, 20, 25 en 28 augustus verrassingsmiddagen gehouden rondom het thema 'Feest op de boerderij'. De middag begint om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur, voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Deelname kost 8,50 euro per persoon. Voor jonge kinderen wordt het programma aangepast naar hun leeftijd. Het programma wordt aangepast bij regen. Kinderen mogen oud brood meenemen om de dieren te voeren. Trek altijd makkelijke kleding aan en oude schoenen of laarzen. Bij warm weer is het raadzaam om droge kleding en een handdoek mee te nemen. Wel graag van te voren opgeven en de leeftijd vermelden van de kinderen zodat de organisatie weet wat er klaar gelegd moet worden.
Opgeven voor de middag kan tot 12:00 uur op de dag zelf via 0345-619887 of info@bezoekboerderij.nl.