• Summerschool met drie topsporters.
• Summerschool met drie topsporters. Foto: Aangeleverd

Summerschool webinars

regio • Evenementen staan deze zomer op een laag pitje. Daar staat tegenover dat er online meer dan ooit is te beleven, zoals de Summerschool langs de rivieren. Een serie online webinars, op initiatief van Rabobank Lek en Merwede, met drie topsporters.

“We zijn de afgelopen tijd noodgedwongen veel meer online gaan doen. De een vindt dat prettiger dan de ander, maar duidelijk is wel geworden dat er online veel meer mogelijk is dan we misschien ooit dachten. Maar ik, en met mij veel anderen missen het netwerken en het ontmoeten. Van daaruit ontstond het idee voor de Summerschool. Een online event dat je met elkaar op een veilige manier (thuis vanachter je beeldscherm) kunt beleven en waar je ook met elkaar over kunt napraten”, zo legt directievoorzitter Roelf Polman uit.

Kiran Badloe, wereldkampioen windsurfen in 2019, geeft 28 juli van 19:30 tot 20:15 uur een webinar, Marit Bouwmeester, olympisch kampioen zeilen in 2016 volgt op 25 augustus van 19:30 tot 20:15 uur en schaatser Mark Tuitert sluit de serie af op 29 september van 19:30 tot 20:15 uur.

De webinars zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via www.rabo.nl/lm/summerschool.