• Bij HV Omega kwam Jong Oranje een clinic geven.
• Bij HV Omega kwam Jong Oranje een clinic geven. Foto: Aangeleverd

Jong Oranje geeft clinic bij HV Omega

vianen • Jong Oranje bondscoach Rick Louw organiseerde samen met selectielid Wouter Pronk op dinsdag 30 juni een handbalclinic bij HV Omega in Vianen.

Wel of geen ervaring met handbal, iedereen mocht meedoen met de afwisselende en leuke clinic. Na de warming-up werden er verschillende oefeningen gedaan, van pionnen omgooien tot scoren in het doel. Het was erg leuk om te zien hoe fanatiek en enthousiast iedereen mee deed. Na afloop kregen de deelnemers een kleine attentie en overhandigde de bondscoach een ordner vol trainingsspellen aan de trainers van HV Omega. Het was een zeer geslaagde handbalclinic!


Handbalvereniging Omega is een kleine, gezellige handbalvereniging in Vianen met een jarenlange geschiedenis. In het voorjaar en najaar wordt buiten op het veld gespeeld en in de winter is er zaalcompetitie. De vereniging heeft buiten een eigen kantine op sportpark Blankensteijn en in de winter wordt er gespeeld in sporthal Helsdingen. Op dit moment zijn er vier jeugdteams voor kinderen van 6-12 en een damesrecreantenteam. Kom gerust een keer kijken bij de trainingen. HV Omega traint tot de zomervakantie en vanaf september op dinsdag en donderdag van 18:30 tot 19:30 uur op Sportpark Blankensteijn in Vianen.


Voor meer informatie kan gekeken worden op de social media pagina's van de vereniging. Maar een bezoek brengen aan de website kan natuurlijk ook:


q www.hvomega.nl