Afbeelding

Bincky

"Ik ben Bincky en ik ben een Rottweiler van 6 jaar. Ik ben in het asiel terecht gekomen, omdat ik sterker werd dan mijn oude baasje. Ik was niet goed gesocialiseerd en was bang en onzeker voor alles en iedereen. Hierdoor kon ik uit angst bijten. Na een lang traject van positieve training, kan ik nu in voor mij moeilijke situaties steun bij mijn begeleider vragen. Is er vertrouwen, dan vind ik het fijn om te wandelen, te trainen en zelfs geaaid te worden. Ik ben dan ook op zoek naar een één à twee persoons huishouden, met ervaring met mijn ras."

Meer informatie over Bincky is te verkrijgen via Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden: 0345-650016.


Geen bootreis voor 65-plussers

herwijnen • De jaarlijkse bootreis voor inwoners van Herwijnen die ouder zijn dan 65 jaar gaat niet door. De organisatie van de bootreis vindt het op dit moment, vanwege de meest recente regels rondom het coronavirus, nog te riskant om deze activiteit te ondernemen. De organisatie hoopt in 2021 de bootreis weer te kunnen organiseren.


Gewijzigde tijden Riveer

regio • In de maanden juli en augustus vaart Riveer een midzomerdienstregeling. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens de reguliere dienstregeling. Kijk voor meer informatie over de vaartijden op de website van Riveer.

q www.riveer.nl/midzomerdienstregeling