Stoop weer op de stoep

west betuwe • Sinds eind vorig jaar is Servaas Stoop de burgemeester van de gemeente West Betuwe. Hij wil graag kennismaken met de samenleving.

Door de coronacrisis kon dit een aantal maanden niet doorgaan. Met het versoepelen van de maatregelen is dit weer mogelijk. Tijd voor een vervolg van Stoop op de stoep. Het kennismaken met de inwoners doet de burgemeester onder de noemer ‘Stoop op de stoep’. In de wintermaanden is hij in een aantal kernen geweest. Burgemeester Servaas Stoop kijkt er naar uit om dit te hervatten: “Het is een mooie manier om de inwoners van de 24 dorpen en twee stadjes van West Betuwe te leren kennen. Ik kijk met veel plezier terug de eerdere ontmoetingen. Per 1 juli zijn de coronamaatregelen verder versoepeld. Dit biedt mij de kans weer ergens ‘spontaan’ op de stoep te staan. Daar kijk ik erg naar uit.”

De gemeente West Betuwe kijkt welke activiteiten er de komende periode gaan plaatsvinden in West Betuwe. Waar mogelijk staat de burgemeester daar dan op de stoep. Het kennismaken wordt verspreid over het jaar en over de kernen ingepland. Natuurlijk gaat de burgemeester ook kennismaken met de ondernemers en organisaties in West Betuwe.