LingeFilm presenteert Jane Austen-verfilming

geldermalsen • Deze week bij LingeFilm in De Pluk in Geldermalsen de boekverfilming van de klassieker Emma van Jane Austen. Op vrijdag 10 juli en zaterdag 11 juli om 20:30 uur. Op dinsdagmiddag 14 juli om 14:30 uur. Een satirische zedenschets, fris van toon, die aangenaam weet te verrassen met eigenzinnige accenten.

Emma is een jonge vrouw die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee. Het beroemde boek van Jane Austen uit 1815 is opnieuw verfilmd, met Anya Taylor-Joy (Split, Glass, The Witch) in de titelrol.

De regie van de film is in handen van Autumn de Wilde, een ervaren popfotograaf en videoclip-regisseur die hiermee haar debuut als speelfilmregisseur maakt.

In juli staan er nog diverse films op het programma bij Filmtheater LingeFilm zoals de film 'La Vérité': de Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor de uitbreng van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs.


Coronamaatregelen

Nog steeds geldt bij LingeFilm: reserveer tijdig en digitaal. Het aantal plekken is beperkt in verband met de corona-maatregelen. de filmvertoningen zijn zonder pauze.


LingeFilm is gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Entree 8 euro, met een LingeFilm FanPas 5,50 euro.


q www.lingefilm.nl