• Isabella Cornelissen: 'Verse en superlekkere gerechten.'
• Isabella Cornelissen: 'Verse en superlekkere gerechten.' Foto: Dick Aanen

Vliegende start verswinkel By Isabella

beesd • De jonge onderneemster Isabella Cornellisen (23) heeft een vliegende start gemaakt met haar verswinkel By Isabella Ready to Eat, op het Dorpslein in Beesd. "In de eerste week hebben heel mensen uit het dorp en daarbuiten gebruik gemaakt van onze openingsaanbieding. Het was razend druk. De gerechten waren amper aan te slepen."

Isabella gaat zich helemaal toeleggen op het bereiden van kant- en klaarmaaltijden. "Niet iedereen heeft zin of tijd om na een dag hard werken nog uitgebreid zelf te gaan koken. Bovendien: niet iedereen kan koken. Wij voorzien met onze verse maaltijden in een grote behoefte. De producten die wij in onze keuken bereiden zijn niet alleen vers, maar ook superlekker."

De menukaart bevat vlees-, vis- en vegetarische gerechten. zoals lasagne Alla Bolognaise, Tricolore Pasta Spinazie, Kip Teriyaki, Napolitaanse kabeljauw met spinazie, gegrilde Japanse sashimi en zoete aardappelstamppot. Maar ook diverse rauwkorst- en maaltijdsaldes. roerbakgroenten en bijgerechten.

Isabella is de dochter van autohandelaar Willem Cornelissen (Automotive). Dus het ondernemerschap is haar niet vreemd. Ze stond zeven jaar achter de kassa bij de viswinkel van haar oom en tante aan de Westwal in Leerdam. "In die periode heb ik me al volop beziggehouden met het maken van vissalades. Dus ik ken het klappen van de zweep" Isabella heeft een afgeronde opleiding Mode Management. Ze werkte nog een jaartje bij een modebedrijf, maar dat bleek toch niet echt wat ze wilde. Isabella ging drie maanden naar Spanje om de taal te leren en werkte vervolgens nog een tijdje als receptioniste bij het bedrijf van haar vader. Dit voorjaar hakte ze de knoop door en besloot om voor zichzelf te beginnen. Het pand aan het Dorpsplein 5a moest eerst nog wel grondig worden verbouwd. Het resultaat mag er zijn: een hip en sfeervol ingericht interieur. "Ik bedenk de gerechten samen met m'n moeder", zegt Isabella. "Maar ik ben ook heel blij met de hulp van mijn vriendin Emmie, die komt helpen als het nodig is."

Bestellen van maaltijden kan via 06-51872794 of via info@byisabellareadytoeat.nl of bestel online via

q www.byisabellareadytoeat.nl