DOP Deil

deil • Dorpsontmoetingspunt Deil is ruim drie maanden niet open geweest, maar op dinsdag 7 juli om 10:00 uur is er de mogelijkheid om elkaar, onder het genot van een bakje kersen, weer te ontmoeten in de kersenboomgaard de Oosterling van de familie van Gellicum aan het Oosteneind tussen Deil en Geldermalsen. De ruimte is er om coronaproof met elkaar te spreken.


Buitenconcerten

regio • Muziek op de Dijk komt vanaf vrijdag 3 juli met Muziek aan de Linge: een reeks bijzondere buitenconcerten. Op vier zomeravonden kunnen verschillende programma’s bijgewoond worden, om 19:00 en om 21:00 uur, aan de Lingedijk 92 in Geldermalsen. Neem wel zelf een stoel, kleedje of kussen mee. Op het programma staan dit keer werken van Beethoven, Dvorák, Brahms en Saint-Saëns. Een kaartje kost 10 euro. Overige concertdata: 11 en 31 juli en 1 augustus. Er geldt een maximum aantal bezoekers.

q www.muziekopdedijk.nl


Zomeravond Bridgen

leerdam • Bridgeclub Leerdam gaat in juli en augustus weer bridgen in Het Dak in Leerdam De zomeravondbridge is op maandag en start om 19:30 uur. In de zaal zijn de maatregelen genomen om veilig te kunnen bridgen. Wel graag van tevoren aanmelden via bridge.leerdam@hotmail.com. Deelname kost voor 9 maandagen 10 euro.