Snuffelkelder open

everdingen • De Snuffelkelder in Everdingen opent zaterdag 27 juni weer de deuren. Er zijn diverse tweedehands spulletjes voor kleine prijzen te vinden. De Snuffelkelder is gevestigd aan de Kweldam 15A in Everdingen en is elke laatste zaterdag van de maand geopend van 10:00 tot 13:00 uur.


GO quiz

leerdam • Nadat door de Corona-uitbraak de deuren van Stadspodium GO met onmiddellijke ingang sloten, leek er niets meer te gebeuren in het pand aan het Voogdplein. Maar niets is minder waar, achter de schermen werd hard doorgewerkt aan het theaterseizoen 2020/ 2021. Dat programma ligt nu klaar, maar het is nog totaal onzeker wanneer er weer gestart kan worden. Toch wil het Stadspodium alvast een sneakpreview geven van wat er komend seizoen staat te gebeuren.

Om dat op een ludieke manier te doen, wordt zaterdag 4 juli om 20:00 uur een virtuele quiz gehouden met daarin vragen over het nieuwe programma. Aanmelden voor deze quiz kan tot woensdag 1 juli aanmelden via info@go-leerdam.nl. Er is plek voor 25 deelnemers en er wordt via Zoom gespeeld. De quiz duurt ongeveer zestig minuten.


Sale bij kunstuitleen

vianen • Bij de Kunstuitleen in Vianen is er tot en met 18 juli een grote kunstverkoop met kortingen van 40 tot 50 procent. Voor informatie en verkoop is de Kunstuitleen op vrijdag en zaterdag op afspraak geopend, vanaf 10:00 uur, het depot op de eerste verdieping is dan ook te bezoeken. Van maandag tot en met donderdag is de collectie op de benedenverdieping te bezichtigen tussen 10:00 en 17:00 uur. Een afspraak maken kan via kunstuitleenvianen@kpnplanet.nl, meer informatie is te vinden op de website kunstuitleenvianen.nl.