Boerderijsafari

leerdam • Een boerderijsafari over de boerderij. Ontdek zaterdag 27 juni hoe dat is op Bezoekboerderij Het Achterhuis aan Hoogeind 20 in Leerdam. Ga als gezin op pad en ontdek de dieren die zowel op de boerderij leven als in het veld. Gezinnen gaan zelfstandig op ontdekkingsreis. Er is een route uitgezet die gevolgd kan worden. Er moeten letters en aanwijzingen gezocht worden, maar er zijn ook kleine vragen, opdrachten en spelletjes onderweg. En natuurlijk wordt er samen ook een bezoek aan de dieren gebracht.
De kosten voor deze middag zijn 8,50 euro per persoon inclusief verschillende hapjes en drankjes. De middag begint om 13:30 uur en is om 16:30 uur afgelopen. Deelnemen kan op afspraak via 0345-619887.


Spreeksmakelijk maaltijden Asperen

asperen • Stichting Spreeksmakelijk uit Asperen start donderdag 2 juli weer met het organiseren van de wekelijkse gemeenschappelijke maaltijden in het Dorpshuis van Asperen. Na een noodgedwongen periode van 15 weken rust kunnen met de op 1 juli wijzigende Corona voorschriften weer maximaal 50 personen aanschuiven voor de maaltijd. Uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven Corona protocollen zijn alle inwoners van Asperen die het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten of die het financieel niet zo gemakkelijk hebben, van harte welkom. De start is om 17:30 uur en om 19:00 uur zal de maaltijd worden afgesloten. Er zijn geen kosten verbonden aan de maaltijden.