Afsluitende clinic De Ridder

leerdam • Ondanks de coronaperikelen heeft HCL het hockeyseizoen op het gebied van trainingen goed kunnen afsluiten. Zoals al voor het uitbreken van de coronapandemie stond ingepland, was er op 20 juni een afsluitende clinic van De Ridder Hockeyschool. De clinic was bedoeld voor alle zaterdagteams en had een hoog opkomstpercentage.

De Ridder Hockeyschool is voor het tweede jaar verbonden aan de club om vooral op technisch gebied de vaardigheden van de leden te vergroten. Deze aanpak heeft veel succes. Het opleiden van kwalitatief eigen jeugdtrainers groeit, de aanwas van de jongste jeugd zet door en ook op de zondag worden de contouren van de club zichtbaar met drie seniorenteams die in het nieuwe seizoen van start gaan.

De start zal vanaf eerste week september gaan plaatsvinden op het nieuwe Glaspark met dan ook het nieuwe hockeywaterveld, waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Weer een grote stap voor de ontwikkeling van de HCL.


De Ridder Hockeyschool heeft haar seizoen afgesloten, maar de clubtrainers blijven tot de zomervakantie actief. Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen gedurende deze periode vrijblijvend meetrainen.


Aanmelding via info@hcleerdam.nl.